مقاله اهمیت اقتصادی و تغذیه ای گندم

سلام لطفا برایه دانلود فایل مقاله اهمیت اقتصادی و تغذیه ای گندم روی کادر آبی رنگ کلیک کنید.

در این سایت هزاران تحقیق، پروژه، مقاله و … جمع آوری شده است که میتوانید از فیلد جستجو آنها را بیابید.

مقاله اهمیت اقتصادی و تغذیه ای گندم

فرمت فایل: ورد- Word   مرجع فایل – قابل ویرایش )    تعداد صفحه : ۸۷مقدمه حدود ۶۰ درصد سطح مزارع جهان را غلات تشکیل می دهد که از این مقدار ۳۳ درصد به کشت گندم اختصاص دارد. گندم اصلی ترین منبع کالری پروتئین انسان است و ویژگی مهم این گیاه، قابل کشت بودن آن در شرایط متنوع آب و هوایی است. در دنیای امروز، گندم نه تنها یک ماده غذایی اساسی و مهم است بلکه از لحاظ سیاسی نیز اهمیتی همپایه نفت و حتی برتر از آن دارد، در واقع باید گفت سلاح گندم از…

دسته بندی این فایل: جغرافیا

تگ هایه استفاده شده برایه این فایل:جغرافیا

تمامی فایل ها دارای نشان اعتماد الکترونیکی میباشند.

موفق و پیروز باشید مدیریت سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *